Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord met 2-0 onderuit in Groningen

21 november 2010 16:20

Feyenoord is er opnieuw niet in geslaagd punten te behalen in een uitwedstrijd. Uit bij FC Groningen werd met 2-0 verloren.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. De ploeg had het betere van het spel en kreeg kansen via El Ahmadi en Wijnaldum. Het was echter FC Groningen dat op voorsprong kwam via een hard schot van Matavz. Feyenoord kwam die tegenslag eigenlijk niet meer te boven. FC Groningen kreeg de wedstrijd vervolgens stevig in handen.

Omdat FC Groningen het duel niet besliste, bleef Feyenoord hoop houden op in ieder geval een gelijkspel. In de slotfase van de tweede helft besliste Matavz de wedstrijd. Via invaller Cabral werd Feyenoord in die fase wel gevaarlijk. Dat was echter te laat om nog echt iets af te dwingen.




Tags

groningen besliste matavz ahmadi cabral wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.683 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr livetructiepdemnay marwijk middenveldert nhung nuri plasterk sahin sem slot smal steijn thu twente willykment