Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: Dit Feyenoord degradeert nooit

20 november 2010 10:29

Gevraagd naar de vrees bij supporters voor degradatie was Mario Been overduidelijk in het Algemeen Dagblad. "Ik heb al eens geroepen dat elke club kan degraderen. Maar dit Feyenoord degradeert nóóit. Als we twee keer winnen, staan wij weer gewoon ver boven de onderste ploegen. Ik hoor of lees de verhalen ook. Bikkelen, knokken, slidings, degradatievoetbal. Ik vind het overdreven en kan er niets mee. Wij hebben voetballend voldoende kwaliteit om niet in de problemen te raken."

"Dat gaat ook niet gebeuren. Ons probleem is wél dat wij niet makkelijk scoren. Maar ook dat verbetert. Castaignos is nog altijd slechts junior en scoort de laatste drie duel op rij. Filosoferen over het rijtje degradatiekandidaten, of vergelijkingen trekken met clubs als De Graafschap, Willem II, VVV Venlo en Excelsior? Nee, daar doe ik niet aan mee."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

degradeert bikkelen castaignos degradatie degradatiekandidaten degradatievoetbal excelsior filosoferen graafschap slidings verbetert vergelijkingen vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg