Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono schiet Feyenoord naar fantastische uitgangspositie

22 november 2001 20:23

Verslaggever: RvN

10 minuten voor het einde van de eerste UEFA Cup wedstrijd tegen Freiburg in de eigen Kuip was het de Japanner Ono die voor een uitstekende uitgangspositie zorgde voor Feyenoord. Hij schoot toen de 1-0 binnen en stelde de overwinning veilig. Zelfs bij een kleine nederlaag (2-1, 3-2) in Duitsland zal Feyenoord zich nog kwalificeren voor de volgende ronde. Ono was naast zijn goal sowieso een van de grote smaakmakers vanavond Dat de verdediging zonder tegentreffers bleef was niet alleen cruciaal voor de uitgangspositie voor over twee weken, maar zal ook een enorme opsteker zijn voor de komende weken.

Meer op




Tags

ono uitgangspositie duitsland freiburg kuip opsteker smaakmakers uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda