Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduel Sparta-Feyenoord in traditie van Zilveren Bal

16 november 2010 10:54 - Feyenoord.nl

Feyenoord bevestigt vandaag op de officiële website de oefenwedstrijd op 5 januari tegen Sparta. De wedstrijd wordt gespeeld in de traditie van de Zilveren Bal, een oude Rotterdamse traditie. De opbrengst van het duel komt grotendeels ten goede aan de jeugdopleidingen van Feyenoord en Sparta. "We hopen hiermee een prachtige traditie in ere te herstellen", aldus Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord toe. "De winterstop is vanaf dit seizoen weer wat langer dan de afgelopen seizoenen gebruikelijk was, dus we kunnen ons voorstellen dat supporters van beide clubs na de feestdagen wel weer toe zijn aan een echt Rotterdams onderonsje."

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

sparta zilveren feestdagen gudde jeugdopleidingen onderonsje rotterdams

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki