Transparent
Inloggen
Sluiten

ADO-fans na overleg: geen fans bij Feyenoord-ADO

13 november 2010 15:35 - ADOfans.nl

Vrijdagavond heeft er een overleg plaatsgevonden tussen een afvaardiging van de supporters en de directie van ADO Den Haag Dit overleg ging over de uitwedstrijd tegen Feyenoord en het besluit van burgemeester Ahmed Aboutaleb om maar 650 Haagse supporters toe te laten. Vooralsnog ziet het er naar uit dat Aboutaleb bij zijn besluit blijft. De kaarten van Vak G (het vak onder het uitvak) zijn inmiddels al in de verkoop gegaan voor de Feyenoord supporters. Dit tot teleurstelling en onbegrip van ADO Den Haag.

In het overleg is besloten dat, als Aboutaleb zijn besluit niet terugdraait, de 650 beschikbaar gestelde kaarten niet zullen worden afgenomen. In dat geval verklaart de directie en RVC van ADO Den Haag zich solidair en zullen zij niet naar Rotterdam afreizen.

Meer op ADOfans.nl




Tags

ado aboutaleb afvaardiging ahmed onbegrip rvc solidair terugdraait uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat affordability arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter sildenafil slot timber twente wehave wieffer yoda