Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainers prijzen Vlaar bij rentree

7 november 2010 17:44

Veel lof was er na afloop voor Ron Vlaar. De verdediger maakte zijn rentree zonder een minuutje bij het tweede elftal. Been op Telegraaf.nl: "Hij speelde bijna weer als vanouds. Ron maakte een sterke en scherpe indruk. Met iets meer wedstrijdritme kan hij zich nog beter met onze opbouw van achteruit gaan bemoeien." Harm van Veldhoven: "Hij moet een sterke jongen zijn. Ik vind het knap dat je zo kunt spelen als je bijna twee maanden uit de roulatie bent geweest."

Vlaar zelf liet weten er na afloop erg doorheen te zitten. "Ik snap nu nog niet hoe de keeper die kopbal van mij eruit kon krijgen. Dat was een mooie opsteker voor de ploeg geweest. Het viel al met al niet mee als je zeven weken niet hebt gespeeld. Ik zat er op het eind behoorlijk doorheen. Ik hoop de komende wedstrijden nog meer rust en vertrouwen aan de ploeg te kunnen meegeven. Dat kunnen we goed gebruiken."




Tags

vlaar ron harm minuutje opbouw opsteker telegraaf veldhoven wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda