Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: slechts geantwoord op vragen in media

1 november 2010 18:28

In zijn column in het Algemeen Dagblad ging Willem van Hanegem in op de verhalen dat hij zich zou hebben aangeboden bij Feyenoord. "Ik kwam mezelf ineens tegen als een trainer die zijn diensten aanbiedt aan Feyenoord. Hoe zoiets gaat, daar kan ik maar niet aan wennen. Daags na het verlies in Eindhoven vroegen ze bij De Wereld Draait Door of ik Feyenoord zou willen helpen als ze dat zouden vragen. Dan ben ik eerlijk en zeg gelijk 'ja', wie zou 'nee' zeggen na zo'n nederlaag?"

"Anders dan zo moet je dat niet zien, ik zal altijd eerlijke antwoorden blijven geven, maar dat wordt je door de snelle media wel eens moeilijk gemaakt. Heb ik de hele week weer moeten uitleggen hoe ik zoiets bedoel, vermoeiend is dat."

"Feyenoorders helpen hun club altijd, als ze daarom gevraagd worden. Kijk maar naar Pim Blokland en die groep geldschieters om hem heen. Pompen zo even een paar miljoen in de club. Dat gebeurt vanuit dezelfde gedachten als die ik heb bij Feyenoord. Misschien is Feyenoord wel enig in zijn soort en begrijpen daarom veel mensen die betrokkenheid niet."




Tags

hanegem geantwoord aanbiedt blokland column geldschieters pompen vermoeiend vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.464 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda