Transparent
Inloggen
Sluiten

Scheidsrechter Makkelie: doelpunt Feyenoord was buitenspel

31 oktober 2010 19:04

Tegenover Eredivisie Live gaf scheidsrechter Makkelie aan een fout gemaakt te hebben bij het doelpunt van Feyenoord. "Ik heb de beelden net terug gekeken en ik moet toegeven dat het buitenspel was en dus had het doelpunt afgekeurd moeten worden. Uiteraard ben je als scheidsrechter eindverantwoordelijk. Het was voor mij wel een lastige situatie, want er stonden erg veel spelers bij elkaar. Ik lette vooral op of er geen overtredingen werden gemaakt. De bal schiet dan door en dan is het voor mij moeilijk te zien of de speler uit buitenspel terugkwam. Ik moet dan vertrouwen op mijn assistent."

Makkelie was verder wel tevreden over zijn eigen optreden. "Ik ben er erg blij mee dat de KNVB mij het vertrouwen heeft gegeven om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Ik heb genoten. Ik zie elke wedstrijd als elke andere. Je weet dat het je eerste grote wedstrijd is op papier. Ik ben er heel onbevangen ingegaan en ik heb ervan genoten. Ik heb gefloten naar eer en geweten."




Tags

makkelie eer eredivisie geweten knvb lette onbevangen overtredingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda