Feyenoord met 2-1 onderuit in Alkmaar

31 oktober 2010 16:22

Feyenoord is er niet in geslaagd de zege tegen VVV een goed gevolg te geven. De ploeg speelde heel behoorlijk tegen AZ, maar trok uiteindelijk met een 2-1 nederlaag aan het kortste eind.

Feyenoord speelde een behoorlijke eerste wedstrijd qua veldbezetting en spel. Voorin kon de ploeg echter opnieuw te weinig vuist maken om een doelpunt af te dwingen. Op slag van rust kwam AZ tegen de verhouding in op voorsprong. Holman kopte een bal uit een vrije trap binnen.

Na rust ging Feyenoord meer risico's nemen. Dat resulteerde uiteindelijk in de 2-0 voor invaller Pellè. Feyenoord kwam terug in de wedstrijd toen Castaignos een bal uit de kluts voor zijn voeten kreeg. Hij aarzelde niet en schoot de bal voor de aansluitingstreffer binnen. Daarna probeerde Feyenoord het nog wel, maar slaagde het er niet meer in om de gelijkmaker af te dwingen.