Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: dit publiek is echt ongelooflijk

27 oktober 2010 23:38

Mario Been liet na afloop weten heel opgelucht te zijn. 'Deze zege is heel belangrijk. Het was was lang geleden dat we wonnen. De eerste helft was heel onzeker van onze kant. In de tweede helft waren we agressiever, ook door Diego die een goede wedstrijd heeft gespeeld."

"Je zag de ontlading bij de goals. Dit is het begin van iets moois hoop ik. Ook voor mijn gevoel was deze pot heel belangrijk.

"Dit publiek is ongelooflijk. Het is een echte 12e man. Die hebben we nu echt nodig. Ik had al geluiden gehoord dat de supporters massaal zouden komen, ze weten hoe gek ik op deze club ben. We moeten het koppie omhoog houden en borst vooruit."




Tags

agressiever borst diego opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.539 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena gimenez gio kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer