Transparent
Inloggen
Sluiten

'VVV'er' Janssen scheidsrechter bij Feyenoord-VVV

26 oktober 2010 07:31

Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter voor Feyenoord en VVV. De 39-jarige arbiter staat op de A-lijst, maar tussen zijn 12e en 19e jaar speelde hij voor het jeugdplan van VVV uit Venlo. Van Egmond wist overigens niets van het voetbalverleden van Ed Janssen bij VVV, zo laat hij weten in De Telegraaf: "Daar is me niets van bekend, maar ik zie het probleem niet. Wij gaan uit van de integriteit van onze scheidsrechters en van Ed Janssen. Hij fluit gewoon Feyenoord-VVV. De enige regel die wij hanteren is dat een scheidsrechter niet bij een club uit zijn eigen woonplaats fluit. Er komen steeds meer scheidsrechters voort uit betaaldvoetbalclubs, dus het kan voorkomen dat ze hun oude club fluiten. Dat geldt voor Haverkort bijvoorbeeld bij Ajax."




Tags

vvv janssen betaaldvoetbalclubs egmond haverkort integriteit jeugdplan knvb telegraaf voetbalverleden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda