Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: vertrek Been totaal niet aan de orde

24 oktober 2010 21:42

Tegenover Eredivisie Live liet Leo Beenhakker weten dat een vertrek van Been wat hem treft absoluut niet aan de orde is. "Hij heeft tegen de spelers zijn plek ter discussie gesteld en geen reactie gekregen, dus dat is duidelijk. Ik weet niet of ik namens de hele leiding spreek, maar namens mezelf kan ik zeggen dat een vertrek van de trainer totaal niet aan de orde is. Staat er dan een messias om de hoek die het beter kan? We hebben een fantastische technische staf. Het heeft helemaal geen zin om nu te roepen dat er mensen weg moeten. Wat er is gebeurd is vreselijk, het is een dieptepunt. Maar we zijn zo sterk dat we hieruit komen, dat garandeer ik."




Tags

beenhakker dieptepunt eredivisie hieruit leo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda