Transparent
Inloggen
Sluiten

Joop Hiele analist bij PSV – Feyenoord

23 oktober 2010 21:28

Oud-keeper Joop Hiele schuift zondagmiddag aan als analist bij Megastad FM tijdens de wedstrijd PSV – Feyenoord.

Hiele begon zijn carrière in het betaalde voetbal in het seizoen 1977/1978 toen hij bij Feyenoord zijn debuut maakte onder de lat. Hij speelde vervolgens maar liefst 13 seizoenen bij de stadionclub en kwam tot 319 eredivisie-wedstrijden.

Na zijn periode in Rotterdam stond Hiele nog onder contract bij SVV/Dordrecht '90 en Go Ahead Eagles waar hij in 1991 zijn actieve voetbalcarrière afsloot. De doelman speelde tijdens zijn rijke loopbaan 7 interlands en ging later aan de slag als keeperstrainer.

Hij werkte als trainer onder meer voor Willem II, PSV én het Nederlands Elftal. Tegenwoordig is Hiele hoofd van de keepersacademie van de Feyenoord-jeugd en de coach van Feyenoord/Excelsior onder 15. In Eindhoven zal hij plaatsnemen op de tribune naast commentatoren Robert Anker en Onno Hansum. Megastad Sport: Feyenoord Live begint zondagmiddag om 13.00 uur; de aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur.




Tags

hiele joop megastad afsloot aftrap anker commentatoren dordrecht eagles eredivisie excelsior hansum keepersacademie onno stadionclub svv voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.446 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda