Transparent
Inloggen
Sluiten

TIFO-team protesteert tegen betutteling [foto's]

17 oktober 2010 10:40 - TIFO Rotterdam

Het TIFO-team protesteerde zaterdag rondom het duel tegen FC Twente tegen de betutteling door de Feyenoord-directie met betrekking tot sfeeracties. De acties van de afgelopen tijd waren in de ogen van het TIFO-team allen pro-Feyenoord. Voor de wedstrijd tegen FC Twente was het dan ook de bedoeling om weer eens een ludieke actie te houden.



Absoluut geen aanstootgevende of schokkende zaken, maar een leuk doek om FC Twente en haar supporters te laten weten waar ze vandaan komen. Binnen de organisatie van Feyenoord wordt een actie die niet pro-Feyenoord is, echter streng beoordeeld. Te streng in onze ogen, want de actie is helaas afgekeurd. Ondanks bemiddeling van het bestuur van de Feyenoord Supportersverening (FSV) en de supporterscoördinator van Feyenoord kon de actie in de ogen van de directie van Feyenoord niet door de beugel. Vandaar dat het TIFO-team heeft besloten om voor aanvang van de wedstrijd tegen FC Twente een protestactie te houden.

De actie bestond uit een compleet leeg doek, met daarboven de tekst “Directie, mag dit wel?!”.

Binnen Feyenoord wil men het liefst het braafste jongetje van de klas zijn. Een club als Feyenoord moet dat helemaal niet willen, want zo zit Rotterdam en de club niet in elkaar. Op deze manier vervreemd Feyenoord van haar supporters en dat is iets wat ook de club moet gaan inzien.

Stop daarom deze vergaande betutteling. Niet alleen ten aanzien van het TIFO-team en haar acties, maar ook richting al haar supporters met allemaal regeltjes en procedures die de sfeer niet ten goede komt.


Meer op TIFO Rotterdam




Tags

tifo betutteling twente doek foto protesteert streng aanstootgevende aanvang bemiddeling bestuur beugel braafste fsv jongetje klas procedures protestactie protesteerde regeltjes schokkende sfeeracties supporterscoordinator supportersverening tekst vergaande vervreemd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda