Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Freiburg: 'Geef Feyenoord een kans'

15 november 2001 21:01

Verslaggever: RvN

De coach van SC Freiburg Volker Finke riep vandaag op Feyenoord een kans te geven en niet bij voorbaat de supporters uit Rotterdam te veroordelen. 'Dat is niet hoffelijk tegenover de Rotterdammers. het is al geruime tijd geleden dat zij voor enige problemen zorgden'. Finke sprak zich vooral uit tegen zijn eigen club die haar supporters afraadde naar Nederland af te raden vanwege de risico's die de supporters in Rotterdam zouden lopen. Volgens de coach hebben de Feyenoord fans sinds de problemen in Duitsland ene paar jaar geleden een enorme positieve ontwikkeling ondergaan. Hij wees daarbij op de manier waarop de fans op een positieve manier achter hun club stonden in de Champions League ondanks de uitschakeling. Als het aan hem lag zou hij dan ook vele supporters meenemen als ondersteuning van zijn ploeg in Rotterdam.

Overigens loopt de kaartverkoop voor de terugwedstrijd Freiburg - Feyenoord bijzonder goed. De Duitsers hopen zelfs op een uitverkocht huis.

Meer op




Tags

freiburg finke afraadde duitsland hoffelijk nederland raden volker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave