Transparent
Inloggen
Sluiten

Cardiff City: afspraken over afbetalen schuld aan Feyenoord

10 oktober 2010 20:21 - Daily Mail

De klacht van Feyenoord bij de FIFA over de weigering om het bedrag aan Feyenoord te betalen verschuldigd bij de doorverkoop van Glenn Loovens aan Celtic, kreeg in Groot-Brittannië de nodige aandacht. Het bedrag zou 350.000 pond bedragen. Vooral het feit dat de club wel de dure Craig Bellamy huurde werd daarin betrokken. Volgens Cardiff betaalt Manchester City echter 64.000 van de 85.000 pond per week salaris.

Volgens een woordvoerder van Cardiff City is de club met de nieuwe eigenaars nu stap voor stap bezig om de oude schulden te voldoen. "We hebben ook een akkoord met Feyenoord over een afbetaalplan."

Meer op Daily Mail




Tags

cardiff afbetalen afbetaalplan bellamy brittannie celtic craig doorverkoop eigenaars fifa glenn loovens schulden weigering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment