Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief huldiging Tomasson in Denemarken dinsdag

9 oktober 2010 09:37

Jon Dahl Tomasson zal aanstaande dinsdag definitief een huldiging krijgen ter ere van zijn afscheid van het nationale elftal. Het afscheid was al gepland, maar het was nog onder voorbehoud of de trip naar Denemarken zou passen in zijn herstelproces. Inmiddels heeft Feyenoord toestemming gegeven voor de huldiging rondom de interland tegen Cyprus dinsdag.

"Het nationale elftal en de supporters zullen altijd een speciaal plek in mijn gedachten en mijn hart houden" aldus Tomasson. "Ik ben erg verheugd om weer naar huis te komen en afscheid te nemen. Ik begrijp dat de fans afscheid van mij willen nemen, maar minstens net zo belangrijk voor mij is om zelf iedereen te kunnen bedanken die mij gedurende de 13 jaar bij het nationale elftal hebben gesteund."




Tags

huldiging tomasson denemarken cyprus dahl herstelproces jon voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.493 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda