Transparent
Inloggen
Sluiten

Freiburg raadt komst fans af; 'Met geweld rekening houden'

12 november 2001 22:56

Verslaggever: RvN

De voorzitter van SC Freiburg heeft supporters van zijn club afgeraden mee te reizen naar Rotterdam voor het duel tussen SC Freiburg en Feyenoord. Volgens de voorzitter is het niet verstandig naar Rotterdam, er zou zelfs rekening gehouden moeten worden met geweld in Rotterdam. Hoewel Freiburg net als Bayern eerder dit seizoen alles doet om de supporters te ontmoedigen, hebben enkele honderden Duitsers kaartjes gekocht voor de wedstrijd in Rotterdam. Overleg tussen de clubs en politie van beide steden moet ervoor zorgen dat de Duitsers veilig naar Rotterdam kunnen komen en na de wedstrijd direct weer kunnen afreizen.

De supporters van SC Freiburg staan heel goed te boek in Duitsland. Dat is zoals bekend minder het geval voor de fans van Feyenoord die door de Duitse media nog steeds als de meest gewelddadige in Europa worden beschouwd.

Meer op




Tags

freiburg geweld raadt afgeraden bayern boek duitsland ontmoedigen steden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda