Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging roept op tot kalmte

26 september 2010 21:00 - Supportersvereniging

Het bestuur van de FSV roept alle supporters met klem op om rustig te blijven en geen ongecontroleerde acties tegen de clubleiding en/of het team te ondernemen.

Hier worden de club en de spelers nu absoluut niet mee geholpen en werkt eerder averechts voor het imago van de club en mogelijk ook naar geïnteresseerde investeerders.

We begrijpen zeker de onrust onder de supporters na de behaalde sportieve resultaten van de laatste weken, maar het heeft geen enkele zin om de frustraties tegen het zeer jonge elftal te richten.

De FSV zal er alles aan doen om te zorgen dat de directie samen met de RvC, zo snel als mogelijk, met een reactie over de toekomst van de club naar buiten komt.

Meer op Supportersvereniging




Tags

fsv kalmte supportersvereniging averechts bestuur imago klem ondernemen ongecontroleerde rvc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave