Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Wonderen analist bij Megastad FM zondag

24 september 2010 11:15

Oud-Feyenoorder Kees van Wonderen is zondagmiddag analist bij Megastad FM tijdens het live-verslag van de wedstrijd NEC-Feyenoord. De uitzending rondom de wedstrijd NEC - Feyenoord begint zondagmiddag om 13.00 uur. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur en de commentatoren zijn Robert Anker en Onno Hansum.

Voor en tijdens de wedstrijd kunnen luisteraars vragen stellen aan de commentatoren én aan Kees van Wonderen. Het live-verslag is, in de regio Rotterdam, te volgen via de etherfrequentie 93.9 FM en op de kabel via 105.9 FM. Woon je buiten de regio stem dan af op de live-stream. Verder is Megastad FM opgenomen in het digitale basis pakket van CAIW op kanaal 865.
Tags

megastad wonderen commentatoren verslag aftrap anker caiw etherfrequentie hansum kabel kanaal luisteraars onno pakket uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt black carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber transferbeleid wieffer yoda