FEYENOORD VERLIEST NA PENALTIES

22 september 2010 23:24

Feyenoord is er niet in geslaagd de vierde ronde van de KNVB beker te bereiken. In de derde ronde werd na strafschoppen verloren van Roda JC. Na de reguliere speeltijd en de verlengingen was het 1-1. Na ruim een uur was Delorge De Cler Van Dijk te slim af. Hij zette Roda JC op 0-1. Met Smolov en Schaken voor De Cler en De Vrij ging Feyenoord in de slotfase alles of niets spelen. Dat resulteerde in de 83ste minuut tot de gelijkmaker van Cisse.

Fer miste in de verlenging de kans van de wedstrijd. Zijn penalty na een handsbal werd gestopt.

In de noodzakelijke strafschoppenserie misten Sutchuin en Delorge voor Roda JC en Bruins en Leerdam voor Feyenoord. Leroy Fer nam zelf de vijfde en schoot die wel raak. Vervolgens was het Schaken die de beslissende penalty naast schoot.