Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij hoopt op kans in het centrum

20 september 2010 23:39

Stefan de Vrij hoopt door de blessure van Ron Vlaar nu een kans te krijgen in het centrum van de verdediging. Tegen Ajax schoof de rechtsback ook al door naar zijn favoriete positie. Bruno Martins Indi is daarnaast nog twee duels geschorst. "Vooropgesteld: voor iedereen is het enorm vervelend dat Ron geblesseerd geraakt is. Hij is ontzettend belangrijk voor ons", zei De Vrij tegen FCUpdate.nl. "Maar zelf hoop ik nu een kans te krijgen in het centrum. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik liever centraal dan aan de rechterkant speel. Hopelijk kom ik nu in het centrum te staan, maar het is afwachten wat de trainer beslist. En ik hoop natuurlijk dat de blessure van Ron meevalt."

Meer: FCUpdate.nl




Tags

ron fcupdate indi martins meevalt schoof stefan vlaar vooropgesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.489 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kraaij kuip liverpool medication middenveldert onzekerheid post potter scouten sildenafil slot speelgoed timber voetbalprimeur wieffer yoda