Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker berust in afscheid

22 maart 2000 23:12

Verslaggever: RvN

Beenhakker liet weten teleurgesteld te zijn over de uitschakeling maar daar ook in te berusten. Feyenoord heeft niet voldoende punten gehaald, was zijn simpele redenering. De uitschakeling betekende direct dat Beenhakker zijn laatste wedstrijd in het Europese voetbal heeft gecoacht.

Een van de problemen die duidelijk zichtbaar was, was dat de ploeg er doorheen zat naar 4 weken onafgebroken 2 keer per week spelen, aldus Beenhakker. De eerste helft vond hij behoorlijk van Feyenoord, de tweede iets minder. Hij moets opnieuw een compliment maken voor de verdediging die niet of nauwelijks in de problemen was gekomen. Aanvallend kon het team echter veel te weinig brengen. Er was te weinig power voorin en dat brak Feyenoord op.

Een belangrijk breekpunt in de wedstrijd was vooral de stand bij Chelsea - Lazio volgens Beenhakker. Nadat lazio terugkwam in de wedstrijd brak er wat bij feyenoord, kwam er een soort verlamming op de ploeg. 'Niet professioneel misschien, maar wel menselijk', aldus Beenhakker die geen reden had gezien om de tussenstand van Chelsea - Lazio te verbergen omdat de spelers het toch wel gehoord zouden hebben van de tribunes.

Beenhakker liet weten totaal nog niet bezig te zijn geweest met zijn afscheid van het Europese toneel. Eerst moet deze wedstrijd nog verwerkt worden, nablikken komt later wel, aldus Beenhakker.

Meer op




Tags

beenhakker lazio berust chelsea berusten betekende breekpunt menselijk moets nablikken onafgebroken power redenering simpele toneel verbergen verlamming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.414 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki