Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eenwording en verkoop spelers moet komende twee jaar slagen'

19 september 2010 16:49 - Radio Rijnmond

Tegenover Radio Rijnmond liet Eric Gudde weten dat Feyenoord de komende twee jaar door de ‘kist met zure appels’ heen moet bijten, maar er zeker weer bovenop komt. De eenwording van de prof- en amateurcluben de verkoop van talenten moeten Feyenoord er doorheen slepen. De eenwording is een eis van de gemeente voor de komst van het nieuwe stadion en is een manier om kosten te besparen. Samen met transfers die in de nabije toekomst geld moeten opleveren, moet dat de basis vormen voor het financieel herstel van Feyenoord. "Die twee facetten moeten in de komende twee jaar slagen, maar of dat volgende week of volgend jaar is, dat weet ik niet," meent Gudde.

Meer op Radio Rijnmond




Tags

eenwording gudde amateurcluben appels besparen facetten gemeente kist prof rijnmond zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer