Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: tijd voor andere toon Been

13 september 2010 18:23 - Algemeen Dagblad

In zijn column in het Algemeen Dagblad heeft Willem van Hanegem zich nadrukkelijk over de situatie bij Feyenoord uitgesproken en de houding van coach Mario Been daarin."Langzaam maar zeker ga ik me toch zorgen maken over Feyenoord. Niet omdat ze van NAC hebben verloren, maar meer om de manier waarop ze met hun verlies om gaan. Ik hoor Mario Been vaak vergoelijkend praten, maar hij moet zijn spelers nu beter gaan maken."

"Wat geeft het dat ze jong zijn? Ik zie het probleem niet aan een jong elftal. En blijkt een speler écht te kort te komen, dan laat je hem buiten de ploeg, een slechte speler mag nooit de maat bepalen van je team. Feyenoord zet momenteel helemaal niemand onder druk. Vreselijk is dat."

Lees de gehele column: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hanegem column jong nac vergoelijkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.541 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer