Transparent
Inloggen
Sluiten

NAC coaches verwachten dat Feyenoord het initiatief neemt zondag

10 september 2010 22:40

De coaches van NAC, na het vertrek van Maaskant zijn dat John Karelse en Gert Aandewiel, lieten op NAC.nl weten te erwachten dat Feyenoord zondag het initiatief in de wedstrijd zal pogen te nemen. "Ze hebben geen ploeg om te gaan hangen. Waar de sleutel ligt? Nou, daar ga ik maar niet op in, want dan moet ik onze strategie hier uit de doeken gaan doen. Dat lijkt me niet handig."

Leonardo speelt in elk geval vanaf rechts. Karelse: "Ja, omdat we denken dat hij tegen Feyenoord vanaf die positie het meeste rendement kan opleveren, simpel." Ferne Snoyl is er zondag nog niet bij. Hij is wel aan het optrainen. "Kees Luijckx zit pas vandaag weer bij de groep, nadat hij er even had uitgelegen en dat zag er goed uit", zegt Karelse. Tim Gilissen moest echter naar de kant met wat lichte hamstringklachten. Hij is er zondag waarschijnlijk niet bij.

Anthony Lurling normaal gesproken wél, maar hij kampt met een beschadigde meniscus. "Daar moet ik aan geopereerd worden, dat is zeker", knikt Lurling. "Ik kan alles doen en voel het af en toe wel, maar we proberen een operatie zo lang mogelijk uit te stellen. Hopelijk lukt dat tot in december en in het meest gunstige geval zelfs de zomer, maar we moeten gewoon kijken hoe het gaat. Ik kan wel gewoon spelen, desnoods met pijnstillers."

De Hongaarse centrumverdediger Gábor Horváth maakt zondag zijn debuut bij NAC. "Hij heeft het goed gedaan op de training", meldt Karelse. "Maar zondag is natuurlijk zijn eerste examen, de échte test. Hij heeft een goed linkerbeen, een prima pass en hij is heel rustig. In dat opzicht heeft hij wel wat weg van Zwaanswijk."
Tags

nac karelse lurling aandewiel anthony beschadigde centrumverdediger doeken erwachten examen ferne gabor gert gilissen hongaarse horvath leonardo linkerbeen luijckx maaskant meniscus optrainen pijnstillers pogen sleutel snoyl tim uitgelegen zwaanswijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment