Transparent
Inloggen
Sluiten

Reactie Megastad FM op berichten

3 september 2010 19:30

Megastad FM heeft op haar website gereageerd op de berichtgeving van RTv Rijnmond over een aanbod van Feyenoord om de radio-uitzending voor dit seizoen gratis aan Megastad FM aan te bieden.

Jeroen Dijk, programma-directeur van Megastad FM: "Het is zonde dat onze grote broer Rijnmond, die wij zo respecteren, het nodig acht onjuiste informatie te verspreiden over contacten tussen Feyenoord en Megastad FM én het marktaandeel. Wellicht was het een idee geweest om het journalistieke grondbeginsel van hoor en wederhoor toe te passen".

Feyenoord en Megastad FM hebben nog nooit om de tafel gezeten om over eventuele uitzendingen te praten. Er kan, volgens Dijk, dus nog helemaal niets gezegd worden over uitkomsten van gesprekken die simpelweg nog niet hebben plaatsgevonden.

Meer: Megastad FM




Tags

megastad dijk rijnmond grondbeginsel journalistieke marktaandeel onjuiste uitzending verspreiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda