Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt: 'heel slecht'

22 maart 2000 23:04

Verslaggever: RvN

Paul Bosvelt was na afloop volledig kapot van het mislopen van de kwalificatie. Hij liet weten dat het vanavond een hele slechte prestatie was geweest van Feyenoord. Het team had volgens Bosvelt een matige prestatie geleverd. Volgens hem was het veredelde tweede team van Marseille rijp voor de sloop, maar maakte feyenoord er geen gebruik van.

Het tempo van de balbehandeling was te laag en de concetratie van sommige spelers slecht aldus Bosvelt. Het feit dat Feyenoord in de eerste fase niet doordrukte en profiteerde van de mogelijkheden zou Feyenoord gaan achtervolgen omdat naarmate de wedstrijd vorderde het steeds drukker ging worden in het strafschopgebied van Marseille waardoor Feyenoord er niet meer doorheen kwam.

De kater was voor Bosvelt heel groot. 'We kunnen het mislopen van de kwalificatie alleen onszelf verwijten' aldus de trieste Bosvelt.

Meer op




Tags

bosvelt kwalificatie marseille balbehandeling concetratie doordrukte drukker kater naarmate sloop veredelde vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave