Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar over keuze om bij Feyenoord te blijven

3 september 2010 10:28

Diego Biseswar kon aan het slot van de transfermarkt niet alleen aan Excelsior, maar ook aan een andere club in de eredivisie verhuurd worden. Hij koos er echter voor om bij Feyenoord te blijven. Op de site van zijn zaakwaarnemer laat hij weten waarom.

"Afgelopen maandag werd mij door Feyenoord medegedeeld dat zij mij alsnog per se wilden verhuren, ofwel aan Excelsior ofwel aan een andere Eredivisie-ploeg waarmee Feyenoord een akkoord had bereikt. Vanaf dat moment moet je alle plussen en minnen van een verhuur naast elkaar leggen. Je praat met veel mensen en vraagt advies om zo goed mogelijk een onderbouwde keuze te kunnen maken. Uiteindelijk heb ik besloten om bij Feyenoord te blijven."

"Het is niet zo dat ik een verhuur heb geweigerd, want Feyenoord heeft mij namelijk nooit tot een verhuur verplicht. Een verhuur gaat altijd in onderling overleg. Andersom kan ik ook niet stellen dat Feyenoord heeft geweigerd mee te werken een transfer aan het begin van de transferperiode. Toen meldde zich namelijk een Duitse club bij Feyenoord, maar uiteindelijk kwamen de clubs niet tot een akkoord. Dat kan gebeuren in de voetballerij, dat verwijt ik niemand. Ik ben professional en daarna ben ik gewoon keihard blijven werken. Feyenoord denkt dat ik via verhuur meer speelminuten kan maken. Maar zoals eerder gezegd, heb ik mijn contract niet voor niks vorig jaar verlengd. Dat heb ik niet gedaan om vervolgens verhuurd te worden."

Meer: SEG Football




Tags

biseswar eredivisie excelsior ofwel diego medegedeeld minnen plussen seg slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave