Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: ik heb er alles aan gedaan

1 september 2010 11:20

In het Algemeen Dagblad laat Leo Beenhakker weten er alles aan gedaan te hebben om een spits te halen. "Ik kan zeggen dat ik er werkelijk álles aan gedaan heb, met niet de minsten uit de voetballerij gesproken. Maar boodschappen doen zonder geld is lastig. Er waren de afgelopen weken kandidaten, maar het is simpelweg niet gelukt", zegt Beenhakker. "We wisten al maanden dat het moeilijk was om er nog ergens een aanvaller vandaan de te plukken. We waren afhankelijk van anderen, dat maakt het bijzonder lastig. Er valt mij niets te verwijten. Ik heb zeer intensief geprobeerd om hetvoor elkaar te krijgen en heb met heel veel mensen gesproken. Dat waren niet de eerste de besten in de voetballerij. Maar financieel is er gewoon niets mogelijk bij Feyenoord. Als je geen piek opzakt hebt, dan wordt het lastig. Dat blijkt maar weer."




Tags

beenhakker besten boodschappen hetvoor leo minsten opzakt piek plukken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.647 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki