Transparent
Inloggen
Sluiten

'Beenhakker in Slowakije wel degelijk voor spits'

31 augustus 2010 10:15 - Dennik Sport

Tegenover Slowaakse media ontkende Leo Beenhakker nog tijdens zijn aanwezigheid van het duel van Spartak Trnava met Zilina dat hij daar kwam om de jonge doelman Martin Dúbravka te bekijken. Later verscheen dat bericht toch in Slowaakse media nadat de zaakwaarnemer van de keeper bevestigd had dat Beenhakker voor de keeper kwam kijken.

Beenhakker zelf tegenover Dennik Sport: 'Dúbravka? Dat is een interessante tip. Maar nee, ik kom niet voor hem' aldus een lachende Beenhakker. 'Voor wie wel? Je wil wel veel weten.' Volgens Dennik Sport ging de interesse tijdens het duel uit naar aanvaller Ľubomír Bernáth. Hij kon tijdens het duel geen potten breken. Afgaande op de uitlatingen van Beenhakker tegenover Voetbal International was dus ook hij niet de gewenste versterking.

Meer op Dennik Sport




Tags

beenhakker dennik dubravka slowakije aanwezigheid bernath leo lubomir potten spartak tip trnava zilina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda