Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: heel vervelend en verschrikkelijk voor de club

26 augustus 2010 22:38

Mario Been sprak na afloop voor de microfoon van Radio Rijnmond over een hele vervelende en verschrikkelijke uitschakeling. 'Dit is echt heel erg. Je kan begrijpen hoe het gevoel binnen in de kleedkamer is. Er is ontgoocheling. Met name de jonkies zijn erg aangedaan. Met alle respect voor Gent, maar dat is geen wonderploeg. We hebben geen geweldige wedstrijd gespeeld. In het eerste half uur was het heel onrustig. Na de 1-0 kwamen we toch in de wedstrijd en kon de goal vallen. In de tweede helft beginnen we goed. Dan kom je achter door een spelhervatting. Daar moet je goed verdedigen, dat hebben we niet gedaan en op basis daarvan worden we uitgeschakeld. Het is een gemiste kans voor deze jeugdige ploeg.




Tags

aangedaan gent jeugdige jonkies microfoon ontgoocheling rijnmond spelhervatting verschrikkelijke wonderploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda