Feyenoord uitgeschakeld na 2-0 nederlaag

26 augustus 2010 21:49

Feyenoord is er niet in geslaagd de groepsfase van de Europa League te bereiken. In de play-offs ging de ploeg onderuit tegen AA Gent. Na de 1-0 zege thuis verloor Feyenoord met 2-0 in Gent.

Feyenoord begon de wedstrijd met kansen voor Vlaar en Schaken, de eerste raakte zelfs de paal. Daarna moest Feyenoord terug en zag het uiteindelijk Gent op 1-0 komen via Soumahoro. Na die 1-0 had Feyenoord weer de overhand. Vlak voor rust kreeg Wijnaldum een goede kans op de gelijkmaker. Die was echter niet aan hem besteed,

Na rust begon Feyenoord weer goed, maar moest het vervolgens net als in de eerste helft weer terug. Het was Coulibaly die Gent naar 2-0 kopte na een dekkingsfout. In de slotfase ging Feyenoord voor de 2-1 die voldoende zou zijn voor kwalificatie. Met name Fer kreeg daarop in blessuretijd een droomkans. Hij wist de bal echter niet binnen te werken.