Transparent
Inloggen
Sluiten

Verlies enorme teleurstelling voor spelers

22 maart 2000 22:56

Verslaggever: RvN

Bert Konterman liet na afloop in een reactie weten enorm teleurgesteld te zijn door het mislopen van de kwartfinale van de Champions League. Van te voren was hij al blij geweest als Feyenoord leuk mee zou kunnen doen in de tweede ronde en vooral te genieten van al die topwedstrijden. Na de 4 behaalde punten tegen lazio Roma en de eerste plaats in de poule, overheerst nu eigenlijk alleen de teleurstelling dat feyenoord het alsnog heeft laten lopen.

Konterman vond het eigenlijk een potje zomeravond voetbal en verweet de selectie dat er niet genoeg arbeid werd geleverd en er een soort verlamming op de ploeg zat. Dat leek Konterman vooral te ergeren van de voorhoede die niet genoeg beweging liet zien.

Dat Marseille eigenlijk met een veredeld tweede team speelde, gaf veel aan volgens Konterman. Feyenoord had het gewoon niet. Wellicht was een gedeelte van die verlamming te wijten aan de stand bij Chelsea - Olympique Marseille, al liet Konterman weten daar totaal niet mee bezig te zijn geweest.

Konterman liet weten dat Feyenoord zich nu volledig moet gaan richten op de competitie. De huidige tweede plaats moet absoluut verdedigd worden in de komende 8 wedstrijden om volgend jaar weer direct toegelaten te worden voor de Champions League, aldus Konterman.

Meer op




Tags

konterman marseille verlamming arbeid chelsea lazio overheerst potje roma toegelaten verdedigd veredeld voorhoede zomeravond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris