Transparent
Inloggen
Sluiten

0,5% voor Feyenoord bij eventuele transfer Kuyt naar Inter

21 augustus 2010 09:48

Liverpool en Inter zijn in onderhandeling over een transfer van Dirk Kuyt, zo hebben beide clubs bevestigd. De kans dat het daadwerkelijk tot een overgang komt, wordt door de zaakwaarnemer van Kuyt slechts op 25% geschat. Liverpool wil hem niet kwijt. Mocht het tot een transfer komen dan krijgt Feyenoord in tegenstelling tot wat her en der vermeld wordt slechts 0,5% van de transfersom.

Voor de opleidingsvergoeding wordt traditioneel 5% beschikbaar gesteld. Kuyt kwam pas op zijn 23ste naar Feyenoord. Het seizoen waarin een speler 23 wordt is nog goed voor 10% van de opleidingsvergoeding van 5%. FC Utrecht kan rekenen op 50% van de 5%. Quick Boys op 40% van de 5%. In totaal zou dat voor Feyenoord bij een transferbedrag van 20 miljoen euro slechts 100.000 euro opleveren.




Tags

kuyt inter liverpool opleidingsvergoeding quick transferbedrag utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.663 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment