Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk blijft nog een jaar

3 november 2001 13:43

Verslaggever: TD

Het bestuur van Feyenoord en Bert van Marwijk zijn overeengekomen dat ook volgend jaar de ploeg wordt geleid door Van Marwijk. De media stelden de positie van de trainer de afgelopen weken ter discussie na de wisselvallige prestaties in de Champions League. Bij het bestuur bestond echter nooit twijfel over Van Marwijks positie bij de club. Mede door de persvragen die de trainer op zich kreeg afgevuurd, zijn de besprekingen eerder gestart. Eigenlijk zouden deze pas eind december starten, maar Van den Herik ondergaat binnenkort een lange reis (Zuid-Afrika) naar het buitenland.

Vanmiddag wordt het programma Feyenoord TV op RTL5 uitgezonden (18:30 uur) waarin Van Marwijk zijn nieuwe contract zal toelichten. 'Het is altijd prettig te horen dat de liefde van twee kanten komt. Ik ben er blij mee. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord,' aldus Van Marwijk.

Meer op




Tags

marwijk bestuur afgevuurd afrika herik liefde marwijks persvragen wisselvallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.441 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda