Transparent
Inloggen
Sluiten

Gent: "groepsgesprek nodig, anders kunnen we beter opgeven tegen Feyenoord"

9 augustus 2010 17:42

Bij tegenstander AA Gent lijkt na de 0-4 thuisnederlaag tegen Genk de bom gebarsten. De onrust binnen de spelersgroep zou groot zijn. Onderling zouden er problemen zijn tussen de spelers en daarnaast zou belangstelling voor spelers van AA Gent voor onrust zorgen.

"Sommige jongens beseffen blijkbaar niet dat ons uniek seizoen tot het verleden behoort. Het is niet omdat je het shirt van AA Gent aantrekt, dat je automatisch gaat winnen", aldus keeper Jorgacevic in Het Laatste Nieuws. Hij wordt bijgestaan door Lepoint. "We hebben dringend nood aan een groepsgesprek, anders kunnen we beter opgeven tegen Feyenoord."

"Er is een probleem in de kleedkamer en dat wordt niet ontkend door de manager en de spelers", aldus Sporza-journalist Peter Vandenbempt in een reactie. "Een combinatie van factoren heeft voor een onbehaaglijke sfeer gezorgd: nefast voor een ploeg die het van het collectief moet hebben."




Tags

gent groepsgesprek opgeven aantrekt bom gebarsten genk jorgacevic lepoint nefast onbehaaglijke sporza thuisnederlaag vandenbempt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese medication nederland opvolging ouderwetse pastoor potter sildenafil slot sobat twente wehave wieffer yoda