Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD WINT MET 3-1 VAN FC UTRECHT

8 augustus 2010 16:27

Feyenoord heeft de openingswedstrijd tegen FC Utrecht, vooraf gezien als een van de directe concurrenten voor de vierde plaats, gewonnen. In De Kuip werd het 3-1 voor Feyenoord.

De wedstrijd kende twee gezichten. In de eerste helft was FC utrecht veel gevaarlijker en had Feyenoord qua kansen weinig in te brengen. Van Wolfswinkel profiteerde na een kwartier van een bal die door Mulder voor zijn voeten werd gebokst. Feyenoord mocht met de 0-1 bij rust niet ongelukkig zijn.

Na rust kantelde de wedstrijd volledig. Schut schoot een bal na een voorzet van De Vrij in eigen doel. Vervolgens werd Feyenoord veel sterker en ging het echt voetballen. De ploeg liep vervolgens naar een 3-1 zege uit. Nadat Bruins met een afstandschot Feyenoord op 2-1 had gezet, was het Fer die met een kopbal voor de beslissing zorgde.




Tags

utrecht afstandschot bruins fer gebokst gezichten kuip mulder openingswedstrijd schut wolfswinkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda