Transparent
Inloggen
Sluiten

Gent blij met Feyenoord als tegenstander

6 augustus 2010 20:31 - Sporza

Manager Louwagie van AA Gent liet tegenover Sporza weten tevreden te zijn met Feyenoord als tegenstander in de voorronde van de Europa League. "Feyenoord is een haalbare kaart. De laatste jaren is het voor Gent wel anders geweest, met Roma en Kiev. Maar we mogen niet te vroeg victorie kraaien, Feyenoord zal wel hetzelfde denken. Ik schat de kansen op 50/50. Feyenoord is nog altijd een grote naam, maar heeft het de laatste jaren moeilijk gehad. Gent op zijn sterkst moet minstens met gelijke middelen kunnen strijden tegen dit Feyenoord."

"Iedereen, van de technische staf tot de spelers, is tevreden met Feyenoord. Leverkusen, bijvoorbeeld, zou toch lastiger geweest zijn. Rotterdam is ook maar 150 km ver, dus verwacht ik dat veel Gentenaars mee de verplaatsing zullen maken. Meer dan naar Kiev toch. En nog een voordeel is dat we de return in eigen huis spelen. Hoogmoed zou misplaatst zijn, maar we hebben toch de gezonde overtuiging dat het kan. Wij willen heel graag de groepsfase van de Europa League halen. Voor de vooruitgang van onze club zou dat heel belangrijk zijn."

Meer op Sporza




Tags

gent kiev gentenaars hoogmoed kraaien leverkusen louwagie misplaatst roma schat sporza sterkst victorie voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong koeman leipzig middenveldert mijns milambo pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment