Transparent
Inloggen
Sluiten

Debat in VI was initiatief van Feyenoord, sponsors niet blij

31 juli 2010 00:40

Zoals eerder gemeld heeft de uitgave van Voetbal International deze week een zeer interessant artikel, waarin er een soort debat is tussen Leo Beenhakker en Eric Gudde. Ze gaan daarbij openlijk in discussie over de koers die Feyenoord moet volgen en maken duidelijk waarom de meningen verschillen en waar de problemen liggen.

Tegenover Radio Rijnmond liet VI journalist Krabbendam weten dat het debat op initiatief van Feyenoord tot stand is gekomen. Na eerdere uitlatingen van Beenhakker in het blad aan het adres van de directie, wilde Feyenoord met het debat de fans openlijk duidelijk maken hoe de zaken er voor staan en waar de problemen liggen.

Duidelijk werd ook dat beide partijen ver uit elkaar liggen voor wat betreft de te volgen strategie. Beenhakker gaat daarbij duidelijk voor de korte termijn, Gudde voor de lange termijn. Tegenover Radio Rijnmond liet de belangrijkste sponsor van Feyenoord Pim Blokland doorschemeren absoluut niet blij te zijn met het interview. Hij zou het 'not done' vinden om de grote meningsverschillen binnen de directie zo openlijk op tafel te leggen.

Meer: Radio Rijnmond




Tags

debat beenhakker rijnmond gudde sponsors adres blad blokland done koers krabbendam leo meningsverschillen sponsor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave