Transparent
Inloggen
Sluiten

Verhuur Hofland vanwege meebetalen aan salaris door Feyenoord

30 juli 2010 09:10

Leo Beenhakker bevestigde in het Algemeen Dagblad dat Feyenoord nog een deel van het salaris van Kevin Hofland komend seizoen op zich neemt. Om die reden wordt de verdediger in het laatste seizoen van zijn contract nog verhuurd in plaats dat het contract ontbonden wordt. Vervolgens zal hij het jaar erna bij AEK Larnaca onder contract komen te staan. Een en ander verklaart ook het bedanken van Feyenoord door de club uit Cyprus op haar officiële website voor de medewerking in de overgang van Hofland.

'Maar in de salarissfeer levert deze deal toch een behoorlijke besparing op voor ons en die kunnen wij momenteel goed gebruiken' aldus Beenhakker in het AD. Feyenoord zou de salarisruimte willen gebruiken om het makkelijker te maken een spits te halen.




Tags

hofland beenhakker meebetalen aek besparing cyprus larnaca leo ontbonden salarisruimte salarissfeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda