Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland definitief naar AEK Larnaca [update 2]

29 juli 2010 13:50

Kevin Hofland vertrekt definitief bij Feyenoord. Hij is een tweejarig contract overeengekomen met AEK Larnaca. De centrale verdediger maakt per direct de overstap. Hij mocht transfervrij vertrekken bij Feyenoord. De club krijgt daardoor meer ruimte binnen de salarishuishouding voor de aan te trekken spits. Been liet eerder al weten geen vervanger voor Hofland te zullen aantrekken.

De club op Cyprus staat onder leiding van technisch directeur Jordi Cruijff en de Nederlandse coach Tom Caanen. De club heeft Gregoor van Dijk al onder contract staan en hoopt ook Andre Ooijer nog te strikken.

[Update] Inmiddels meldt de club uit Cyprus op haar officiële website ook de transfer. De club bedankt Feyenoord voor de medewerking met de transfer. Zelf reageert de evrdediger ook voor het eerst op de overgang.

'Ik ben heel blij nu onderdeel uit te maken van Lacarna. Ik heb veel zin om weer te spelen en wil er alles aan doen om iedereen die zich heeft ingespannen voor deze transfer te bewijzen dat het een goede keuze was. AEK is een hele professionele club. Als de mensen vertrouwen en rust bewaren, weet ik zeker dat we onze doelstellingen gaan behalen.'

{update 2] Feyenoord.nl meldt dat Hofland niet verkocht is, maar verhuurd tot het einde van zijn contract volgend seizoen. Mogelijk is Hofland vervolgens ook een akkoord overeengekomen voor een contract in het daaropvolgende seizoen in Cyprus. Het zal waarschijnlijk inhouden dat Feyenoord een deel van het salaris van Hofland zal doorbetalen.




Tags

hofland aek cyprus larnaca caanen dijk doorbetalen evrdediger gregoor ingespannen inhouden jordi lacarna ooijer salarishuishouding tom tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda