Transparent
Inloggen
Sluiten

'Staatsloterij ondersteunt niet alleen Ajax'

21 maart 2000 23:48

Verslaggever: RvN

Er is nogal wat kritiek onstaat in den lande over het feit de Staatsloterij vandaag de gehele uitzending in het teken stond van het 100-jarige bestaan van Ajax. In een reactie liet de organisatie van de Staatsloterij weten dat zij niet alleen aan Ajax acties meewerkt (die indruk was ontstaan na verschillende acties van de Staatsloterij. Indien er aanleiding zou zijn om een actie van Feyenoord voor een goed doel te ondersteunen, dan zullen we dat zeker niet nalaten, aldus een woordvoerder. Het feit dat John de Mol lid van Raad van Commissarissen van Ajax is zou hier niets mee te maken hebben.

Via historische terugblikken werd naar de sucessen van Ajax gekeken. Spelers, oudspelers en bestuursleden cvan Ajax waren aanwezig voor de Ajax promotie en voor het ondersteunen van de geldinzamelingsactie voor Kinderstad van de VU in Amsterdam. Donateurs konden mooie Ajax prijzen winnen.

Meer op
Tags

staatsloterij cvan donateurs geldinzamelingsactie kinderstad lande meewerkt nalaten onstaat oudspelers promotie sucessen terugblikken uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer