Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: 'We MOETEN de huidige begroting halen'

28 juli 2010 18:46

De nieuwe uitgave van Voetbal International komt met een soort debat tussen Eric Gudde en Leo Beenhakker over de huidige en toekomstige financiele en sportieve situatie van de club. Dat leidde tot een interessante en openhartige discussie waarin de pijnpunten duidelijk worden, een aanrader.

Eric Gudde stelt daarin dat Feyenoord de aan de KNVB opgegeven begroting voor komend seizoen, waarin rekening is gehouden met een verlies van een miljoen euro, gehaald MOET worden. "Als we voor het einde van het seizoen bijvoorbeeld al een ton of meer verlies draaien dan de afgesproken miljoen, krijgen we minpunten voor onze begrotingsdiscipline." Volgend jaar is de club verplicht een plus te draaien in de begroting en vooruitgaan in de liquiditeit. "Er is geen keus. Doen we dit niet, bestaat de kans dat we aan het einde van de rit zelfs onze licentie kwijtraken." De club zit nog minimaal twee jaar in categorie 1 bij de KNVB, zo stelt Gudde. In die tijd zal de club nog een keer een speler moeten verkopen om aan de voorwaarden te kunnen voldoen.




Tags

gudde knvb aanrader beenhakker begrotingsdiscipline debat kwijtraken leo licentie liquiditeit openhartige opgegeven ton vooruitgaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.467 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda