Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson: nog even nodig om speelklaar te geraken

28 juli 2010 18:40

Jon Dahl Tomasson sloot deze week bij de selectie aan na een paar weken vakantie. Hij zegt nog even nodig te hebben om speelklaar te geraken. "Ik heb bijna vier weken vakantie gehad na de uitschakeling op het WK in Zuid-Afrika", zegt Tomasson in het Algemeen Dagblad. De aanvaller verliet het toernooi met een spierblessure, maar is daar inmiddels van hersteld. "Ik ben met mijn gezin naar Frankrijk gegaan en die rustperiode had ik echt nodig. Ik voel me weer fit, maar ik moet eerst weer aansluiten bij de groep. Of ik later in de week tegen al kan spelen, weet ik niet. Dat beslist de trainer", aldus Tomasson in het AD.




Tags

tomasson speelklaar afrika dahl frankrijk jon rustperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave