Transparent
Inloggen
Sluiten

Afscheid Van Bronckhorst in De Kuip

25 juli 2010 16:36

De actieve voetballoopbaan van Giovanni van Bronckhorst zit er definitief op. In De Kuip kreeg hij het afscheid waar hij was begonnen tegen een Spaanse tegenstander. Op eigen verzoek speelde hij als linkermiddenvelder. In de 44ste minuut legde de scheidsrechter het spel stil voor het afscheid van de aanvoerder van Feyenoord.

De spelers van beide teams en het arbitrale kwartet vormde een erehaag. Beide zoontjes van Van Bronckhorst hielden het bord met het rugnummer als teken dat hij gewisseld werd. Op de middenstip nam vervolgens algemeen directeur Gudde het woord. "Je hebt een fenomenale carrière achter de rug. Dit had een jongennboek nog niet kunnen verzinnen. Hier rest heel veel respect en een buiging," aldus Gudde. "Namens het hele stadion, enorm bedankt voor wat je hebt betekend voor Feyenoord. HET GA JE GOED."

Van Bronckhorst nam zelf ook het woord. "Ik ben jullie eeuwig dankbaar, jullie hebben me altijd gesteund. Het is fantastisch om hier, in een volle Kuip, mijn carrière af te sluiten. Ik wens het team ontzettend veel succes en zal komend seizoen op de tribune zitten om Feyenoord aan te moedigen. Hand in hand met jullie allemaal.".




Tags

bronckhorst kuip gudde arbitrale bord buiging erehaag fenomenale jongennboek kwartet linkermiddenvelder middenstip voetballoopbaan vormde zoontjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer