Transparent
Inloggen
Sluiten

'Korneev is boos'

31 oktober 2001 22:59

Verslaggever: RvN

Volgens berichten van de NOS is er in De Kuip voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en Spartak Moskou een relletje ontstaan rond de Rus Igor Korneev. Korneev viel op het laatste moment uit de groep van 18 omdat Pieter Collen toch fit genoeg bleek. De Rus was zo teleurgesteld op het laatste moment af te valen voor het duel tegen zijn landgenoten dat hij uit woede bij het horen direct De Kuip zou zijn verlaten.

Vlak na de wedstrijd liet Van Marwijk voor de camera's weten nog van niets te weten over het voorval en dat morgen intern te zullen bespreken. Igor Korneev, de afgelopen seizoen nog regelmatig belangrijk met invalbeurten, komt er dit seizoen eigenlijk helemaal niet meer aan te pas in het eerste elftal.

Meer op




Tags

korneev igor kuip rus collen landgenoten marwijk nos spartak valen woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.498 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda