Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord plaatst zich in kolkende Kuip voor UEFA Cup

31 oktober 2001 22:35

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft zich woensdagavond in een kolkende Kuip weten te plaatsen voor de UEFA Cup. Een uitzinni legioen schreeuwde de ploeg naar een prachtige overwinning. De ploeg van Van Marwijk won in een spectaculaire wedstrijd met 2-1 van Spartak Moskou en eindigde daarmee op een derde plaats in de poule. Bayern Munchen won uiteindelijk de poule door een 0-1 overwinning in Praag via een eigen doelpunt van Novotny. Feyenoord is daarmee de eerste Nederlandse ploeg die de Russische kampioen Spartak Moskou wist te verslaan.

De overwinning die Feyenoord behaalde was absoluut verdiend. Feyenoord kwam al snel aan de leiding door een doelpunt van Tomasson. De Rus Bestjastnik bracht de ploegen al snel op gelijke hoogte. De opnieuw uitblinkende Elmander zette feyenoord na ruim een kwartier spelen weer op voorsprong. Die vroege 2-1 stand bleef uiteindelijk in de rest van de wedstrijd gehandhaafd.

Daardoor bleef het tot het einde spannend. Bij een 2-2 gelijkspel zou Feyenoord immers uitgeschakeld worden. Zover liet feyenoord het echter niet komen en de ploeg kan nu even gaan genieten van het behalen van de derde ronde van de UEFA Cup.

Meer op




Tags

uefa kolkende kuip plaatst spartak bayern bestjastnik elmander legioen marwijk novotny praag rus spectaculaire tomasson uitblinkende uitzinni

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.420 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki