Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hoopt op vol stadion zondag voor Van Bronckhorst

20 juli 2010 17:17

Feyenoord wil Giovanni van Bronckhorst zondag een prachtig afscheid aanbieden. Daarom hoopt de club zo veel mogelijk toeschouwers te kunnen begroeten voor het duel met het Spaanse Real Mallorca, zo meldt de club op haar officiële website.

"Na zo’n geweldige carrière verdient Gio bij zijn afscheid een zo vol mogelijke Kuip. Voor ons wordt het de eerste grote test, dus we zijn dubbel gebrand om er een mooie happening van te maken," aldus Mario Been.

Zoals bij elk openingsduel wordt ook Feyenoord-Real Mallorca weer omlijst met de jaarlijkse reünie van oud-spelers en de traditionele minuut stilte voor de oud-Feyenoorders en supporters die gedurende het afgelopen jaar zijn overleden.




Tags

bronckhorst mallorca begroeten gio happening kuip omlijst openingsduel reunie stilte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda