Transparent
Inloggen
Sluiten

Been erg te spreken over komst Lumb

19 juli 2010 16:20

Op Feyenoord.nl liet Mario been blijken erg te spreken te zijn over de komst van Michael Lumb. "Michael is een sterke jongen, zit fysiek goed in elkaar. Ik ben blij dat hij naar Feyenoord is gekomen. De komst van Michael is voor Feyenoord een prima zaak. Het voetballende gedeelte is tijdens zo’n eerste training nog wat moeilijk in te schatten. Michael is een linkervleugelverdediger en zal dus de concurrentie aan moeten gaan met Tim de Cler en Bruno Martins Indi. Door zijn komst zijn we als selectie weer sterker geworden."

Been had voor de totstandkoming van de tijdelijke overgang informatie ingewonnen bij Jon Dahl Tomasson en de Deense spelmaker van N.E.C. Lass Schöne. "Daarnaast heb ik natuurlijk ook met Igor gesproken over Michael’, doelde Been op oud-Feyenoorder Igor Korneev, die tegenwoordig technisch directeur is van Zenit Sint-Petersburg, de Russische topclub die Lumb het komende jaar ervaring op laat doen in De Kuip. "Igor wil ons graag helpen en als wij met Feyenoord daardoor dingen als deze overgang voor elkaar krijgen, dan is dat een uitstekend."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

michael lumb igor cler dahl indi ingewonnen jon korneev kuip lass linkervleugelverdediger martins petersburg schatten schone tim tomasson totstandkoming zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer